Dünya kupası elemeleri için ülkelerinin milli takımları ile karşılaşmalara çıkan Trabzonsporlu oyunculardan sadece Adrian güldü. Geri kalan oyuncular ise ne yazık ki hüsran yaşadı.

Trabzonspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları devam ederken ülkelerinin milli takımları ile Dünya Kupası Elemelerinde maçlara çıkan futbolcular Trabzon’a ne yazık ki hüzünle geliyor. Türk milli takımı Andora ve Macaristan karşılaşmalarında Onur’un başarılı performansına rağmen Dünya Kupası ümidini iyice azalttı. Alınan bu sonuçla milli takımda bulunan Onur, Tolga ve Soner büyük hayal kırıklığı yaşadı.

JANKO SONRADAN OYUNA GİRDİ
Janko’nun 62. Dakikada oyuna girdiği Avusturya ise dün akşam İrlanda Cumhuriyeti ile 2-2 berabere kaldı. Grupta 8 puana sahip 3 takım arasında averajla 2. Sırada bulunan Avustarya’nın Dünya Kupasına gitmesi ise hala yüksek olarak görülüyor.

CEHC KARODA, SAPARA YOK
Tolunay Kafks’ın Trabzonspor’un başına gelişi ile forma şansı bulan Marek Cech ise Trabzonspor’da düzenli oynayınca ülkesinin milli takımında da sürekli forma şansı bulmaya başladı. Slovakya’nın İsveç ile yaptığı hazır karşılaşmasında 57 dakika sahada kalırken bu karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor’un bir diğer Slovak futbolcusu Sapara ise bu maçın kadrosuna alınmadı.

ADRİAN İLE GÜLDÜK
Trabzonspor’da dün akşam gülen tek isim ise Adrian oldu. Polonya milli takımının San Marino’yu 5-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Adrian, iyi bir performans ortaya koyarken Trabzonspor’un Antalya maçı için de umut vermiş oldu. Polonya 8 puan ve 1 maç eksiliği avarajla İngiltere’nin ardından 3. Sırada bulunuyor.