Külüpler birliğine sert eleştiriler getiren ve birliği tanımadığını açıklayan Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener yine toplantıya katılmayarak Kulüpler Birliğine olan haklı tepkisini sürdürdü.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı başladı. Külüpler birliğine sert eleştiriler getiren ve birliği tanımadığını açıklayan Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener yine toplantıya katılmayarak Kulüpler Birliğine olan haklı tepkisini sürdürdü.

Vakfın, Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki İstanbul ofisinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında kulüp başkanları milli maçı izlemeye geçecek.

Toplantının gündeminde, hazırlanmakta olan "Kulüpler Yasası" ile ilgili görüşmeler, Akademi Liglerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bölgesel ve play-off sisteminde oynatılmasının görüşülmesi, daha önce kararı alınmış olunan deprem bölgesi Van iline 18 derslikli lise yapımı konusunun görüşülmesi, ligin ve takımların vergi konusunda yeni yapılanma çalışmalarının görüşülmesi, devam etmekte olan 2012-2013 sezonuyla ilgili genel değerlendirmeler bulunuyor.

HAKLI DAVAMIZDA YANIMIZDA OLMADILAR

Trabzonspor başkanı Sadri Şener kulüpler birliği toplantısına katılmaması ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Kulüpler Birliği Vakfı toplantılarana katılmam. Çünkü önyargılılar. Trabzonspor’a haklı davasında gereken desteği vermediler. Bu düşünceleri devam ettiği sürece Trabzonspor başkanı olarak o toplantıya katılmam" ifadelerini kullandı.

GAZETECİLERE YÜK ASANSÖRÜ

Toplantıya bir anlamda gazetecilerin isyanı damgasını vurdu. Gazetecilerin yük asansörünü kullanmasını istenmesi üzerine ufak çaplı olarak tansiyon yükseldi.