Şener, "Trabzonspor başkanı olarak hiçbir sıkıntıda geri adım atmadım, asla da atmam. Transfer çalışmalarımız Çarşamba günü şekillenecek." şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sahada olduğu gibi saha dışında da mücadele ettiklerini belirterek, "Görev yaptığım süre içersinde bugüne kadar yaşanan hiçbir sıkıntıda geri adım atmadım, bundan sonra da atmayacağım" dedi. Hiçbir olumsuzluğun kendilerini yollarından çeviremeyeceğini vurgulayan Şener, "Aynı tempoda, yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaybettiğimiz puanları devre arasında iyi değerlendirerek geri alacağımıza inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

DİKKATLİ ADIMLAR ATMALIYIZ
Transfere de değinen Şener, devre arasında yapılan transferlerin sağlıklı olmadığını ifade ederek şöyle konuştu: "Takımlarında problem yaşamış oyuncular transfer ediliyor genelde. Dikkatli adımlar atmalıyız. Borçsuz transfer peşindeyiz. Transfer çalışmalarımız Çarşamba günü şekillenecek." Başkan Şener, asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş, bugün bir zirve gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilişim