Telegol programına telefonla bağlanan Sadri Şener, bugün yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Semih'le kavga etmediğini söyleyen Şener, "Bana yakışır mı yumruk yumruğa kavga etmek, Semih kaç yaşında, ben kaç yaşındayım" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli Semih Şentürk, karşılaşmanın devre arasında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kendisine ağır küfürler ettiğini iddia etti. Şener Telegol canlı yayınına bağlandı ve iddialara sert cevaplar verdi.

Şener konuşmasında, Semih'e "onun eğitimi ne benimki ne" dedi, yumruklaşma iddiasını yalanladı. Şener, maçın devre arasında Fenerbahçeli Semih Şentürk ile kavga etmediğini, Semih’in kendisine hakaret ettiğini söyledi.

Emre'ye parmağıyla kendisini işaret etmesi üzerine ulaşmak istediğini kaydeden Şener, bu konuda da önemli iddialarda bulundu. Maçın tartışmalı adamı Emre’nin, kaleci Tolga'nın annesine küfür ettiğini iddia eden Şener, olayların sebebini Emre’ye bağladı.

Maçı kaybetmeleri hakkında da Şenol Güneş'e göndermeler yapan Şener, Fenerbahçe yönetimine ve kendi taraftarlarına da çok önemli mesajlar gönderdi, görevi bırakabileceği mesajını verdi.

Serhat Ulueren'in 'taraftarlar size saldırdı mı?' sorusu üzerine Şener, "Evet, galiba taraftarlar beni artık istemiyor. Ben de gerekeni yapacağım" dedi.

Editör: TE Bilişim