Şener, “Herkes ‘borç var, battık’ diyor. Büyük Trabzon’un faturası tabiki pahalı olacak. Ama herkesin ‘borç..borç’ korkusu nedeniyle transfer yapmaya açıkça korkuyorum” dedi.

“Trabzon’un kalitesi büyük maçlarda ortaya çıkıyor. Ocak’ta fazlalıklarımızdan kurtulup, 1-2 transfer yapacağız” diyen Şener, Güneş’e tepkiler için, “1-2 maç kazanında herşey unutulur” dedi.

AMAN BORÇ VAR!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, günebakış’a önemli açıklamalar yaptı. Şener, 130 milyon TL’lik borç nedeniyle özellikle mali kongrede ağır tepkilere gönderme yaparak, “Her fırsatta ‘borçsuz Trabzon mu, başarılı Trabzon mu istiyorsunuz?’ diye soruyorum. Hem başarı hem de borçsuz Trabzon olmaz. Hata yaptık, ama borç düşsün diye Trabzonspor’u küçük hedefler peşinde koşturamayız. Öyle bir borç korkusu var ki camiada, transfer yapmaya bile korkuyorum. Herkes ‘aman borç var’ diyor” dedi.

FAZLALIKLAR ATILACAK

Şener, Trabzonspor’un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu büyük maçlarda herkesin gördüğünü belirterek, “Lider G.Saray’ı ezdik, farklı bir galibiyet bile alabilirdik ama olmadı. Bu demek ki bu kadro kaliteli. Şimdi yapmamız gereken bu kadroda özellikle yabancılar başta olmak üzere fazlalıkları atıp, 1-2 takviye yaparak ikinci yarıya güçlü girmek” dedi. Şener, hedefteki adam Şenol Güneş için, “1-2 maç kazanırsa her şey unutulur. Takım kendini gösterince her şey yoluna girer” diye konuştu.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ