İşte Sadri Şener'in kullandığı o çarpıcı sözler:

Fenerbahçe maçı hakkında...

Fenerbahçe maçımız önemli ama bizim konumumuzdan kaynaklı olarak heyecanını kaybetmiş durumda. Zaten seyirciler de maçlara gitmiyor. Keşke daha iddialı olunsaydı ve öyle izleseydik bu mücadeleyi. İnşallah Avrupa'ya gideriz. Takımın takviyelere ihtiyacı var. Bunlar gerçekleşirse gelecek sezon başarılı oluruz.

Trabzonspor'daki haciz konusu...

Kupalara haciz konulması hiç hoş değil. Ben bu menajeri hiç tanımıyorum. Ayrıca yöneticilerin bu hacizden haberi bile yok. Bu hacze sebebiyet verenler gerekirse istifa edip böyle bir utanca imza atmasalardı keşke.

"Yazıklar olsun"

Bu tip menajerlerle çalışmamak lazım. Ben yöneticilik zamanımda bunlardan çok çektim, yazıklar olsun! Menajer, yönetim ve bu haczi yapan memurlara, hakimlere yazıklar olsun. Bu menajeri Trabzonspor'a kim soktuysa o kişi de suçlu. Bundan sonra herkes kupalara haciz getirmeye çalışacak. Yazıklar olsun bu utancı bize yaşatanlara. Trabzon'da bunlar oluyorsa insan üzülüyor utanıyor.

Bu olayda kim sorumlu?

Menajer, avukat, haciz memuru hepsi utanmalı. Görevini yapmamalı gerekirse. Bu utancı yaşatmamalıydı bizlere. Bu olayda başkan Muharrem Usta dahil herkes suçlu. Ben de hepsini suçluyorum. Utanç verici.