Trabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener, hakem hatalarının yıllardır yapıldığını hatırlatarak, "Takımı iyi olan her şeye rağmen şampiyon oluyor. Sahada iyi olacaksın" dedi

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener, hakem hatalarının yıllardır futbolun içerisinde olduğunu söyledi.

Şener, hakem hatalarına sığınmanın kendilerine yakışmadığını belirterek, "Yıllardır aynı işleri konuşup duruyoruz. Hakem hataları yeni bir şey değil. 10 yıl sonra da yine aynı hatalar olacak. Takımı iyi olan her şeye rağmen şampiyon oluyor. Sahada iyi olacaksın" diye konuştu.

"DAHA İYİ OLACAK"

Bordo mavili takımın daha iyi olmasını umutla beklediğini dile getiren Şener, "Deplasmanda Beşiktaş'a, Alanya'da Aytemiz Alanyaspor'a yenilip, kendi sahanda Çaykur Rizespor ile berabere kalıyorsun. Bizim futbolcularımız niye doğru dürüst oynamıyor, neden yeniliyorlar? Asıl bunları sorgulamak lazım. Umutla bekliyoruz. İnşallah takım daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.