Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, başarısızlıktaki sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirterek "Hoca değişimi daha önce olmalıydı" dedi.

Beşiktaş maçı öncesi Trabzon'a gelerek Tolunay Kafkas ve yönetimle toplantı yapan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün gece Trabzon'a geldiğini belirterek, ''Hoca ile toplantı yaptık sıcağı sıcağına. Bugün diğer arkadaşlarla toplantı yapacağız. Önümüzü görmek istiyoruz. Üzücü bir noktadayız. Sevimsiz bir yerdeyiz. Kim suçlu kim suçsuzu ayırt etmek mümkün değil ama tabi başarısızlığın en büyük sorumluluğu bana ait. Bir takım radikal tedbirleri geç aldık. O benim hatam. Hoca değişimi daha önce olmalıydı. Devre arasından önce olmalıydı ki devre arasında bir çözüm üretmeliydik. Şimdi mevcut kadroyla işi götürmemiz lazım. Büyük camia ve büyük kulübüz. Bunları aşarız, aşmamız da lazım. O tecrübeye sahibiz. Beşiktaş maçında alacağımız galibiyet psikolojik olarak işleri yoluna sokar. Bizim sorunumuz da gördüğüm kadar psikolojik" dedi.

"YILDIRIM BEY'LE HAKEMLER KONUSUNDA GÖRÜŞTÜM"
Hakemler hakkında fazla açıklama yapmadığı hatırlatılan Başkan Şener, şöyle devam etti:
"Benim demeç verme şeklim de bazen sivri oluyor herhalde. Hemen ceza alıyorum. Bu sene çok ceza aldım. Sadece hakem kulvarında değil şike kulvarında da demeç verme durumunda kaldık sık sık federasyonla ilgili. Arkasında cezalar geldi. Bir demeç vermedik yakınmada bulunmadık hakemler hakkında. Ama dün en sonunda Yıldırım Bey'le görüştüm. 'Hakem konusunda canımızı yakmazsanız memnun olurum' diye ifade kullandım. Burada Bülent Yıldırım'ın maçı. Kasımpaşa maçı. Gol girip gol vermeyen hakem bile vardı. İnsanda şöyle görüş oluyor, hiç bir tepki koymazsanız onlar da bildiğini okur. Tek sevinç duyacağım durum şu; bilerek yaptıklarına inanmıyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçı var. İnşallah o maçı yönetecek tipte bir hakem verirler. Federasyon şunu yapıyor; hakemle ilgili konuştun mu inadına öbür hafta ona maç veriyor ya da çok az ceza veriyor. Biz böyle tavır sergiledik. Doğru yanlış tartışılabilir ama biz de iyi top oynamadık yani. O da bir gerçek".

Editör: TE Bilişim