Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener"  Şike Tescillendi" dedi . Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener Yargıtay kararı ile ilgili konuştu. Eski Başkan Şener asbaşkan Nevzat Şakar ve işadamı Zeki Mazlum ‘unda suçsuz olduğu yönündeki mahkeme kararını Yargıtay onadı

Başkan Şener Trabzonspor’un 3 temmuzdan beri suçsuz olduğunu ve Şike yada Teşvik gibi ahlak dışı birolaya tenezzül etmeyeceğini her platformda dillendirdiklerini belirterek” Biz operasyonun başladığı ilk gün suçumuz olmadığını söyledik. Ayrıca bu ülkede şike yapıldığınıda söyledik. Yargıtay bu gün şike davasını onadı.

Şimdi Futbol Federasyonu var. Diyorlarkı biz senin kupanı vermeyiz. Ayağa kalkıp onları dövecek halim yok. Ama Gönüllerde ve Yargıda 2010 -2011 Futbol sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olduğu bugün Yargıtay’ınverdiği kararla tescillendi. Bunun sağı solu yok o sezonun şampiyonu Trabzonspordur.  Ben hiç kimsenin hapis yatmasından zevkalacak biri değilim ancak kararda onandı. Şimdi kupanın peşine daha kararlı gidilebilir. Ama bizim kupayı siyasiler verir yada vermez .Bu kadar söyleyibilirim.