'Yöneticilerim şikeyi unutturmaya çalışıyor'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile beraberindeki heyetin Trabzonspor Kulübü'ne ziyaretinden kendisinin haberdar olmadığını söyleyerek, ziyarette yer alan kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve yöneticilere tepki gösterdi.
 
İstanbul'da dizinden geçirdiği ameliyat sonrası evinde dinlenen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, dünkü CHP heyetinin ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Şener, kendisinin Cumhuriyet Halk Partili bir aileden geldiğini belirterek, ''Bu ziyarete kızmakta haksız mıyım, söyleyin bana. Benim kızacağımı düşünerek haber vermiyorlar. Başka şeyleri haber veriyorlar. Bunu haber vermiyorlar'' dedi.
 
Şike sürecindeki gelişmelerine değinen Başkan Şener, şöyle devam etti:
''Bu işi benim kendi yöneticilerim unutturmaya çalışıyor. CHP'yi bu konuyla ilgili pir pak görürsen o zaman bana yazık değil mi-. Benim ayağım ortada. Bir tarafta CAS ile uğraşıyorum. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidiyorum. Dosya hazırlıyorum, gönderiyorum. Bir tarafa para gönderiyorum, öbür tarafa bilmem ne gönderiyorum. Beni o zaman bu işle niye uğraştırıyorsunuz. Biz de kabullenelim bu işi herkesin istediği gibi, yatalım aşağıya. Kimseye de bir laf etmeyelim. Herkesin istediği de bu zaten. CHP'yi kabul edersin. Alırsın karşına dersin ki bana bu Fenerbahçe'yi ziyaretinizi anlatır mısınız. Onu sorarsın.''
 
Diziyle ilgili kontrollerinin sürdüğünü, doktorunun Medical Park Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmaya da gitmemesi yönünde kendisine uyarıda bulunduğunu anlatan Şener, ''Ben bir hafta yokum. Gidip bir yerde dinleneceğim, bıktım ya. Beni burada niye uğraştırıyorsunuz. Bırak tamam bu iş bitti diyelim. CHP, kabul etmiş zaten onun öyle olduğunu. Kılıçdaroğlu Rize'de, niye gelmiyor kulübe. İzah etsin 'ben Fenerbahçe'yi bu sebepten ziyaret ettim'.''
 
Şener, kulüp asbaşkanı Şakar ve bazı yöneticilerin istifasını istediniz mi yönündeki bir soruya ise ''Bilmiyorum ne yaparsa yapsınlar. Herkes serbest. Ben burada kendi canımla uğraşıyorum. Durum değerlendirmesi yapsınlar ne yaparsa yapsınlar'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim