Bayern Münih ile Chelsea arasında dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finali için Münih’e giden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, burada UEFA Başkanı Michel Platini, Genel Sekreter Gianni Infantino ve diğer yetkililerle bir araya geldi. 


Nabız yokladı 

Başkan Şener, UEFA kurmaylarına şike soruşturmasının ardından uğradıkları haksızlıkları anlatıp haklarını aramak adına yollarından dönmeyeceklerini ifade ederek, nabız yokladı. 

Dev final öncesi verilen kokteylde, UEFA yetkilileriyle bu konuyu görüşen bordo mavililerin başkanı Sadri Şener şunları söyledi: 

"Tavırları olumluydu" 

“Tavırları ve havaları bize karşı olumluydu. Ülkemizi derinden sarsan ve futbolumuza bomba gibi düşen şike konusunu bizim algılamamızla, onların algılaması arasında dağlar kadar fark var. UEFA yetkilileri bana ‘Sabredin, bekleyin’ dedi. Biz de mecburen onları bekleyeceğiz.” 

Sıcak karşıladılar 

Başkan Sadri Şener, Michel Platini ve Gianni Infantino’nun da kendisini bir hayli sıcak karşıladığını ikiliyle sadece nezaket görüşmesi yaptığını, tartışılması gereken konuları UEFA yetkilileriyle görüştüğünü belirtti.


Editör: TE Bilişim