Sadri Şener, "Bugüne kadar ne yaptılar ki şike kurultayına gideyim! Aziz Yıldırım, Trabzon'a gelebilir. Buyursun gelsin" dedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzon maçı için kente geleceği iddia edilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, "Buyursun gelsin. Sonuçta bir camianın başıdır" yorumunda bulundu. Şener, şike kurultayına katılmamasına yönelik eleştiriler için de, "Şikeyi yok etmek isteyen insanlar bugüne kadar ne yapmış ki ben o kurultaya gideyim. Avukatlarımız gitti, fikirlerini söylediler" yanıtını verdi.

2 AYLIK PARALARI İÇERİDE DURUYOR

Başkan Sadri Şener, futbolcuların paralarının ödenmediği söylentilerine de açıklık getirdi. Şener, "Herkes parasını alıyor. İçeride 2 aylık paralar olabilir. Trabzonspor'da çalışanların maaşları ödeniyor. Böyle bir kriz olmasın diye çaba var. Yakında 7 milyon TL temettü ödeyeceğim" dedi.

Zimmet iddiasına görevsizlik kararı

F.Bahçeli avukatların; başkan Sadri Şener, yöneticiler Nevzat Şakar ve Temel Kazancıoğlu hakkında savcılığa verdikleri '6 trilyonluk Spor Toto gelirini örgütlü olarak zimmetlerine geçirdikleriyle' ilgili suç duyurusuna TMK 10 ve yetkili Cumhuriyet Savcısı 'görevsizlik' kararı verdi.