“Henüz karar vermedim” diyen Başkan Sadri Şener, koltuğa aday isimlere mesajını yolladı: Çalışmaları biraz zayıf görüyorum. Bu işler zor işler. Adayların somut projelerini açıklaması lazım. Trabzonspor'un bir adım geriye atma lüksü yok

Trabzonspor’da 26 Mayıs için geri sayıma geçilirken kongre hareketliliği giderek artıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve son olarak Emre Aksoy, koltuğa talip olduğunu açıklayıp çalışmalarına başlarken, gözler bir yandan da Başkan Sadri Şener’in tavrına çevrilmiş durumda. Bordo-Mavililer’in patronu da dün Radyospor’da Serhat Demirtaş’ın ‘Kuzeyin Sesi’ programına katılıp bu kritik konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Girilen süreci ve adayların çalışmalarını değerlendiren Şener şöyle konuştu:

‘Kolay iş değil’

Halen görevdeyiz ve görevimizin gereğini yerine getirmek için çalışıyoruz. Kulübün işleri, sezon planlaması, ödemeler, transfer hamleleri... Bizim nasılsa kongre var diye işleri terk etme lüksümüz yok. Ben henüz kesin kararımı vermedim adaylık konusunda. Bakıyorum çalışmalara adaylara, bir noktaya geleceğim elbet. Ama sorarsan nasıl buluyorsun çalışmaları diye, zayıf görüyorum doğrusunu söylemek gerekirse. Daha aktif, daha proje üreten bir tablo beklerdim. Çünkü Trabzonspor’u yönetmek öyle sanıldığı kadar kolay değil. Proje lazım, kulübü daha yükseğe taşımak lazım. Çünkü Trabzon’un bir adım geriye atma lüksümüz yok. Proje nedir, HES’tir, 1461 Trabzon’dur, TS Club gelirlerinin neredeyse 10 katına çıkmasıdır. Bunlara proje deniyor. Bekleyeceğiz, umarım projeler yarışır. Sonuçta her şey Trabzon için.

Editör: TE Bilişim