Şener; bu kritik maçtan Tolunay Kafkas'a, Zokora'dan şike sürecindeki tavırlarına kadar her konuya değindi.
 
Kafkas'ın da dediği gibi F.Bahçe ile düşmanlıklarının bulunmadığını kaydeden Şener, "F.Bahçe, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri, nasıl düşmanımız olur? Ama elbette hukuk savaşımız sonuna kadar sürecek. F.Bahçe'nin Avrupa'da kazanmasını isterim. Sonuçta Türkiye puan kazanacak. 'Kupayı istiyoruz' lafı atasözü gibi oldu ama önemli olan teneke parçası değil adalet.Aziz Yıldırım da isterse gelip maçı izleyebilir" diye konuştu.
 
ŞİKE NASIL BİTTİ!
Başkan Yıldırım Demirören'in şike süreciyle ilgili açıklamalarına da yanıt veren Şener, "Yıldırım bey (Demirören) geçen gün bir yerde 'Şike süreci yurt içi ve dışında bitti artık' demiş. Nasıl bitti yahu? UEFA'ya, FIFA'ya, CAS'a başvurduk. TFF, CAS'a hâlâ gerekçeli kararını yollamadı. Uzattıkça uzatıyorlar. Şikede sonuç alıncaya kadar peşini bırakmayacağız. Ben vicdanen şikeden eminim. Eskişehir ile yaptığımız maçta korkunç bir oyunları vardı" dedi.
 
Tolunay Kafkas'a güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan başkan Şener, "Takım şu an savaşmıyor, Tolunay hoca bunu halledecek işte" ifadesini kullandı.
 
Son maçta kırmızı kart gören Zokora'ya kızgın olduğunu da vurgulayan başkan, "Fildişi'nde tüm oyuncuların hayran olduğu bir futbolcu.
F.Bahçe maçı varken kırmızı kart görmesine kızdım.
 
Cezasını çekecek. Twitter'dan 'gönderin' diye mesajlar geliyor. Kolay mı adamı göndermek. Sözleşmesi var" ifadelerini kullandı.
 
96'YI HALA UNUTAMADIK
Büyük takımların yaşadığı tramvaları çabuk unutması gerektiğini belirten Şener, "Biz 1996'yı unutamadık. F.Bahçe bizimle berabere kalıp Bursa'ya şampiyonluğu kaptırdığı maçı unuttu bile" dedi. Şener ayrıca ekonomik bir sıkıntının olmadığını da belirtip, "Kimseye 5 kuruş borcumuz yok" yorumunu yaptı.
 
EN MEDENi BAŞKANIM
Sadri Şener, başkanlar arasında en medeni olanın kendisi olduğunu vurgulayarak, "Kimse ile yarışma gibi bir durumum yok. Ancak beni bilen bilir, en medenisi benim. G.Saray başkanının yaptığına ahlaksızlık demeyelim de etik değil" ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim