Türk futbolunun iki renkli siması karşı karşıya geldi! Trabzon Başkanı Sadri Şener, “Trabzon’a üzüldüm” diyen Yılmaz Vural’a, “Senin öyle bir yetkin yok. Trabzon’a bir tek ben üzülürüm” yanıtını verdi.

Esprili kişiliğiyle tanınan Trabzon Başkanı Sadri Şener, en az kendisi kadar renkli bir karakter olan Sanica Boru Elazığ Teknik Direktörü Yılmaz Vural’a yanıt verdi. Başkan Şener, geçtiğimiz hafta oynanan ve SB Elazığ’ın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından, “Trabzon’un haline üzüldüm” açıklaması yapan Vural’a, “Ne kadar ayıp bir demeç... Senin öyle bir yetkin yok ki bir kere. Trabzon’a bir tek ben üzülürüm. Bunu herkes böyle bilsin” şeklinde yanıt verdi. Açıksözlülüğüyle bilinen Yılmaz Vural’ın Şener’in bu sözlerine cevap verip-vermeyeceği ise meraklı bekleniyor.

‘AGRESİF OLMASI İYİDİR’
Sadri Şener, Fırtına’nın yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas hakkında ise şunları kaydetti: Tolunay hoca çok iddialı. Futbol konusunda iyi eğitim görmüş. Agresif olması da hoşuma gidiyor. Bizimkiler biraz dağınıktı; böyle bir tip lazımmış. Kadro bu dedik, bu konuda da bir sıkıntısı yok. Kendisinin çok geniş bir futbolcu portföyü var. Bizim için çok yararlı olacak.


HTSPOR / Haluk AYYILDIZ