Şener’den pilot takımlarına elenen Aslan’a taş: “Kupada devam etmek istiyorsa, Ünal Aysal 1461’i de alsın, geleneğini bozmasın”

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon’un, G.Saray’ı kupadan elemesi en çok Sadri Şener’i memnun etti. G.Saray’ın önceki sezon Selçuk ve Ceyhun’u bedelsiz alması, bu sezonun başında da sözleşmesindeki “5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesini kullanarak Burak Yılmaz’ı kadrosuna katması sonrasında kulüpler arasındaki ilişkiler bozulmuştu. Son olarak sarı-kırmızılıların kaleci Onur’u da kadrosuna katacağı iddialarına bordo-mavili yönetim “Spor ahlakına yakışmayan hareketler yapan bir camiadır” şeklinde sert bir yanıt vermişti.

‘HEP YAPIYOR’
BÜTÜN bunların ardından G.Saray’ın küçük Trabzonspor olarak görülen 1461 Trabzon’a elenmesi sonrasında başkan Sadri Şener imalı bir açıklamayla ezeli rakiplerine ve başkanlarına taş attı: “G.Saray kupada devam etmek istiyorsa, Ünal Aysal 1461 Trabzon’u da satın alsın, kendi geleneğini bozmasın..”

ELE AVUCA SIĞMIYORLAR
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray’ı Türkiye Kupası’ndan eleyen 1461 Trabzon için, “Ele avuca sığmayan bir takım haline geldiler. Çok iyi bir takım kurdular, İstanbul’da onları en güzel şekilde ağırladıktan sonra memlekete göndereceğiz” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un altyapısına hizmet etmesi için kurulan 1461’in bu seviyeye çıkacağını kendilerinin de beklemediğini söyleyen Şener, “Böyle giderse 1461 Trabzon Süper Lig’e çıkacak ama bu mümkün değil. Biz de bir formül düşüneceğiz. Şuana kadar bu takıma bir teklif yok. Bu kulübü Trabzon dışına çıkarmak mümkün değil. Bizim o taraftan birine devredecek miyiz, yoksa Süper Lig’e yükselmeyi mi reddedeceğiz bunu konuşacağız” diye konuştu.

TAKVİYE YAPABİLİRİZ

1461 Trabzon’un Şenol Güneş ile birlikte yürüttükleri çalışmaların neticesi olduğunu anlatan Şener şunları söyledi: “Devre arasında bu takıma takviye yapar mıyız, ya da Trabzonspor’a buradan bir oyuncu getirir miyiz bilemiyorum şu an. Devre arasında Şenol Güneş bu takımdan bir takviye isterse de yaparız. O da bizim kulübümüz.”

Editör: TE Bilişim