Şener Bulak’ın giderken kendini aramadığını izin istemediğini, As Başkan Nevzat Şakar’a kendisine gelen teklifi ilettiğini belirterek “Biz de bizde kalmak istemeyenle çalışamazdık elbette” dedi.

NİYE DİYE SORMAM


Şener ilginç bir yorum daha yaparak “Ben Trabzonspor’dan gidene niye diye sormam. Niye sorayım ki, Trabzonspor bir marka ve oradan biri gitmek istiyorsa ben niye diye sormam. Soramam, sormamalıyım” dedi.

Şener, Trabzonspor’a gelmek isteyene ise “Niye” diye sorduğunu belirterek “Çünkü, bu kez gelmek isteyenin bir marka takıma geliyor olmasının nedenlerini de öğrenmek isterim” dedi.


SADRİ ŞENER'İN AKLI FİKRİ O MAÇTA!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon derbi kazanamayan Trabzonspor, 23 Aralık Pazar günü evinde ağırlayacağı Galatasaray’ı yenerek sezonun ilk derbi galibiyetini almak istiyor. Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 ve Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmıştı.

Sahasında oynadığı Eskişehirspor maçını 3-0 kaybetmesinin ardından taraftarların tepki göstermesi üzerine Trabzon’daki maçlara belli bir süre gitmeme kararı alan Şener, bu kararını Galatasaray maçıyla bozuyor. Sarı-kırmızılı takım ile oynanacak olan karşılaşmada tribündeki yerini alması beklenen Şener, galibiyet için takımına güveniyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehirspor’u yenerek grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Şener, “Ligde rakibimize karşı sahamızda kaybettiğimiz maçın rövanşını da almış olduk. Bu galibiyet Galatasaray maçı önceside hem takıma hem de bizlere iyi bir moral oldu. Ligdeki olumsuz durumumuzu düzeltme adına hafta sonu evimizde oynayacağımız Galatasaray maçını galibiyetle kapatmamız büyük bir önem taşıyor. Eskişehirspor maçanın ardından Galatasaray maçını da kazanarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Bu süreci iyi bir şekilde geçirdikten sonra ligin ikinci yarısında farklı bir Trabzonspor izlettirmek istiyoruz. “dedi.

Editör: TE Bilişim