Lig Tv’ye konuşan Sadri Şener, ilk olarak rahatsızlığı bulunan genç futbolcu Giray Kaçar hakkında konuştu. Giray’ın bazı tetkikler yaptırdığını ifade eden Şener, “Alanya’da 1-2 problem olduğu gözükmüş. İstanbul’da bir doktora gitti. Üstten geçmesi gereken bir damar kalp kasının altından geçmiş. Doktorların ifadesine göre oynamaması lazım. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir inceleme yapıldı. Oradaki doktorlarda benzer şeyler söyleyince, karar bizden çıkmış oluyor. Kalp konusunda fazla laubali oluyonmuyor. Ben kulüp başkanı olarak oynamasına müsaade etmem. Giray’ı bu genç yaşta bu riskin altına sokmak doğru olmaz. Giray, ‘5-6 ay dinlenmek istiyorum’ demiş” dedi.

“ARA TRANSFERDE İYİ OYUNCU GELMİYOR”
Transfer çalışmalarını değerlendiren başkan Şener, “Ocak ayında 3 günde bir 6 maç oynayacağız. Çok sık maçlar var, cezası var, kış şartları var, sakatlık var, Türkiye kupası var. Onları düşünürsek bir tedbir almamız lazım. Ara transferler çok şık olmuyor. Pahalı, problemli, dışlanmış bir oyuncu oluyor. Hocanın söylediklerine göre bir tedbir alacağız” diye konuştu.

“KEŞKE PARALARI ZAMANINDA ÖDEMESEM DİYORUM”
Sapara’ya Orduspor’un teklifinin olduğunu doğrulayan Şener, “Hoca ‘sat’ derse satarız. Benim beğendiğim bir oyuncu ama benim söylememle bu işler olmuyor. Bu kararı takım istiyor. Orta saha kalabalık olduğu için birkaç arkadaşı gönderme kararı alabiliriz. Ama kolay gönderilmiyor. Yabancı oyuncular kendi kontratlarına çok hakimler. Bizde paralar hep zamanında ödeniyor. Bir kere adam ‘nasıl olsa kontratım var gitmem’ diyor. Demek parayı zamanında ödemek futbol takımlarında iye değil” ifadelerini kullandı.

“CENK 4 MİLYON EURO, KONUŞMAYA GEREK YOK”
Cenk transferinin sorulması üzerine Sadri Şener, “Trabzonspor’un ismi geçince ‘4 milyon euro, 3 milyon euro’ diyorlar. Konuşmaya bile değmez” açıklamasında bulundu. Devre arası transferini hocaların da çok fazla istemediğini ifade eden Şener, “Doğru dürüst transfer yapan kimse yok. Transferi gazeteciler seviyor. Hocalar çok fazla üstünde durmuyorlar. Aldığın oyuncunun öbürünün üzerine geçmesi lazım” şeklinde konuştu.

“JAJA’NIN İÇKİ PROBLEMİ VAR”
Jaja’nın Kayserispor’a transferini esprili bir şekilde değerlendiren Şener, “Çok yetenekli bir oyuncu. Ben gidip almıştım. Bizimde aklımız kaldı. Geçmeyen bir içki problemi var onun. Kayseri nasıl bir anlaşma yaptı bilmiyorum. Kayseri’de bildiğim kadarıyla Hilton Otel’i dışında içki içilen yer yok belki o onlar için bir avantaj olabilir” dedi.