Kongreye günler kala kulislerde Başkan Sadri Şener'in tekrar aday olacağı konuşulmaya başlandı. Şener yalanlamıyor, genel sekreter Hasan Yener de bu iddiaları destekleyen ifadeler kullanıyor

Trabzonspor’da kongreye sayılı günler kala adayların çalışmaları yoğunlaşarak devam ederken, Başkan Sadri Şener cephesinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor... Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Yeniden adaylığım için çok ciddi baskılar var. Ancak ben hâlâ eski noktadayım. Baskılara direnmeye çalışıyorum” ifadelerini kullanan Şener’e, bu yönde telkinlerin sürdüğü öğrenildi. Şener’in de ilk günlere oranla daha fazla adaylık fikrine sıcak baktığı, hatta yakın çevresiyle yönetim şekillendirme çalışmalarına dahi başladığı öğrenildi.

Son gün perşembe...

Bu durumu destekleyen bir açıklama da Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’den geldi. Yener, “Eleştirmek en kolay yol. Ancak bunu acımasızca yapanlar var. Bu takımı kuran, şampiyonluk yaşatan, kupalar aldıran Sadri Şener ve yönetimidir. Başkanımıza büyük baskı var. Hatta bazen öyle oluyor ki telefonlarını bile kapatmak zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı. Başkan Şener’in kararı içinse çok fazla vakit yok. Çünkü kongreden iki gün öncesine kadar adaylar başvurularını yapıp listesini sunmak zorunda.