21 Ekim Pazar günü İnönü Stadı’nda oynanacak zorlu randevuyu değerlendiren başkan Şener, İstanbul’da kazanan tarafın kendileri olacağını vurguladı. Siyah-Beyazlı rakipleriyle son yıllarda oynadıkları maçlarda bariz üstünlük kurduklarını hatırlatan Şener, “Büyük maçlarda büyük sonuçlar ortaya çıkar. Bakmayın Beşiktaş’ın şu sıralar kötü durumda olduğuna, zorlu bir 90 dakika oynayacağız. Ama İstanbul’da kazanan taraf yine biz olacağız. Başta Şenol Güneş hocamız olmak üzere tüm futbolcu arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Her daim onların yanında olacağız. Taraftarımız da bize güvensin” diye konuştu.

‘İCRA İŞLEMİ SÜRÜYOR’

 Trabzonspor’un G.Saray’ı Burak Yılmaz ve Engin Baytar’ın satışlarından doğan KDV’nin ödenmemesi sebebiyle icraya vermesi hakkında da konuşan Şener, “Konuyu hukuki yollardan çözeceğiz. Zaten işlem başlatılmıştır. İcra işlemi de devam ediyor. Hep söylüyoruz, kulümüzün haklarını sonuna kadar arayacağız. Trabzonsporlular’ın içi rahat olsun” ifadelerini kullandı.

Böyle gol yenmez!

 “Karadenizli ama galiba buraları sevmiyor. Galiba biraz asimile olmuş. Oynamayan kaleciler dururken, kimse Onur’un Milli Takım’a seçilmemesini bana anlatamaz” diyen Başkan Sadri Şener’e, Ay-Yıldızlı ekibin hocası Abdullah Avcı’dan “Daha önce kadroya seçtiğim 6 oyuncu G.Saray ve F.Bahçe’ye gittiyse, bu benim suçum mu?” karşılığı gelmişti. Romanya yenilgisini değerlendiren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, oklarını Volkan Demirel’e sapladı. Romanya’nın iyi bir takım olduğunun altını çizen Şener, “Ancak öyle gol de yenmez. Volkan Demirel kesinlikle kaleci hatası yapmıştır“ diyerek, kalesini erken terkeden Fenerbahçeli futbolcunun gole davetiye çıkardığını söyledi. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki milli maçın sonlarına doğru yapılan Alex’e yönelik sevgi gösterilerini de değerlendiren Şener, “Bu tipik bir toplum psikolojisidir. Alex’e kritik milli maçta tempolu bir şekilde destek olunmasının milli takımı etkileyip, etkilemediği tartışmaya açık bir konudur” ifadesini kullandı.

Kaynak : Htspor