Şener, “Yönetim göreve talip olurken, mali tabloyu biliyordu. Koltuğa oturduktan sonra geçmişi eleştirme kolaycılığına girmesinler. Biz de geçmiş yönetimin borcunu ödedik, ağzımızı açmadık” dedi.

Şener, “TAV gibi devler ile savaşmak kar değil, zarar verir. 8 aydır anlayış gösterdiler. Tabiki parasını alacak. Bizim yaptıklarımız ortada. ‘Daha iyisi’ için gelenlerin işi bizi eleştirmek değil, icraattır” dedi.

HERŞEYİ BİLİYORLARDI

Trabzonspor’da eski Başkan Sadri Şener, sessizliğini günebakış’a bozarken, özellikle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte son dönemde yöneticilerin özellikle mali tablo ile ilgili eleştirileri karşısında adeta patladı. Şener, Trabzonspor’da göreve talip olanların tüm mali tabloyu bilerek göreve soyunduklarını belirterek, “Defterlerde oradaydı, herkes hesabını bilerek göreve talip olmuş olmalı. Kimseden ödemeler veya borçla ilgili bir şey saklanmadı. Şimdi geçmişi eleştirmek manasızdır. Enkaz edebiyatı yapmaya kimsenin hakkı yoktur” dedi.

İCRAAT YAPMALILAR

Şener, yönetimin kendilerine yönelik eleştirileri artırmasının manidar olduğunu ifade ederek, “Beni bile aradılar ve her şeyi açıkça onlara söyledim. Yani 2-3 aylık dönemde ne kadar para ödeneceği, borcun ne kadar olduğunu biliyorlardı. Şimdi sanki hiç bilmedikleri bir tablo ile karşılaşmış gibi geçmişi eleştirmeye başlamalarının izahı olamaz. Biz göreve gelirken de yüklü borç ve kötü bir takım vardı. Ancak biz geçmişi eleştirmeden ödemeleri yaptığımız gibi şampiyon takımın temellerini attık. Şimdi yönetimin de yapması gereken bizi eleştirmek değil, vaatlerini gerçekleştirmek” dedi.

TAV ÇIKIŞI ANLAMSIZ

Şener, “TAV ile kavga etmenin Trabzonspor’a yararı olmaz. Sonuçta bir yıldır tüm ulaşımı sağlıyorlar ve kar almadan bunu yaparken, ödemeleri 8 ay beklediler. Şimdi normal bir ödemenin ‘skandal’ vari boyutlara taşınması, ‘TAV ile ilişkimizi kestik’ denmesi çok yanlış. TAV her zaman Trabzonspor’a katkı yapar. Ama yönetimin bu çıkışı yanlış. Sinan Zengin’in de bu konuda hedefe koyulmasını da anlamıyorum. Yönetimden isteğim, geçmişi eleştirmek değil, ‘daha iyisini yapacağız’ dedikleri için bunu yapmaları. Umarım Trabzonspor’u daha iyi noktalara taşırlar” dedi.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ
Editör: TE Bilişim