AK Parti Trabzon Eski Millet Vekili Kemalettin Göktaş katıldığı canlı yayın programında çok sert bir dil ve söylemle Sadri Şener'i istifaya çağırdı. Göktaş, Sadri Şener'e şu sözlerle yüklendi;

" Sadri Şener’in en büyük özelliği özelliksiz olmasıdır. Bakın bu güne kadar bir tane doğru işi var mı. Trabzonspor bugün iyi yönetilmiyor. Sadri Şener bu takımı basit bir takım haline getirmiştir. Ve kulüp başkanının zamanında göreve gelmesi için mücadele veren isimler dahi bugün Şener’in arkasında durmamaktadır. Ona destek vermemektedir. Takımın kalitesini düşürdüler. Bunlar devam ederse takımımız daha zor günler geçirecektir. Yarından tezi yok Sadri Şener istifa etmelidir. Şenol Güneş ile ilgili diyeceğim eleştireceğim bir şey yok. Çünkü takımın başında iyi bir yönetim yok. İyi bir yönetim olsaydı da bugün takım başarısız olsaydı o zaman teknik heyeti eleştirirdim. Tekrar ediyorum Sadri Şener biraz olsun Trabzon’u, Trabzonspor’u seviyorsa derhal istifa etmelidir. Ayrıca transferlerde masaya yatırılmalı incelenmelidir. Türkiye’den pahalı diye oyuncu almayan yönetim yabancılara 7 milyon Avro para veriyor. Burada ben şüphe duyuyorum. Bu nedenle tranferlerin masaya yatırılmasını istiyorum”


TARAFTAR ÖFKELİ

Sadri Şener'in kupayı istemesi ve CAS'a açtığı davayı geri çekmemesi üzerine başlayan bu süreçte, Trabzonspor taraftarı Başkanına sahip çıkıyor. Sosyal paylaşım sitelerinde Sadri Şener'e haklı mücadelesinde sonuna kadar destek sözü veren taraftarlar, hakkını aradığı için üstü çizilen başkanlarına " asla yanlız değilsin " mesajı gönderdi. Sadri Şener'in transfer yanlışlarını bahane ederek karalama kampanyaları başlatan derin Trabzon'un bu girişimleri sonuçsuz kaldı.

DESTEK NEDEN GERİ ÇEKİLDİ?

AK Parti Trabzon Eski Millet Vekili Kemalettin Göktaş, Sadri Şener'e yüklenirken destek verenlerin destek verenlerin desteğini geri çektiğini söyledi. Fakat neden çektiğini ve bu kişilerin kimler olduğunu dile getiremedi. Daha önceki haberlerimizde söylediğimiz gibi, Sadri Şener'in üzeri Trabzonspor'un hakkını savunduğu için çizilmeye çalışıyor.

Editör: TE Bilişim