Trabzonspor’un eski Başkanı Sadri Şener, geçtiğimiz gün Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu ve yer yerinden oynadı. Güneş hakkında ki “ ‘Transferleri yönetim yapıyormuş’ lafları yalan. Madem öyle neden istifa etmedi? Edemez. Çünkü parayı çok sever…”   sözleri olay yarattı. Sadri Şener’e ilk yalanlama, kendi Asbaşkanlığını yapmış Hayrettin Hacisalihoğlu’ndan geldi.


Hacisalihoğlu, HaberTS.com editörü Emre Vural’a konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “ALLAH’da biliyor, kulda biliyor ki transferlerin birçoğu hocanın bilgisi dışında yapıldı. Hoca hepsine itiraz etti. Hatta bu konu hakkında çok tartışmalar oldu ve hoca 3 defa istifaya kalkıştı. Başkan ve yönetim hocayı ‘bir kez daha olmayacak’ diyerek ikna ettiler.”

Sadri Şener’in, “Şenol Hoca parayı çok sever…” sözlerine de değinen Hayrettin Hacisalihoğlu şunları söyledi: “Şenol Hocanın sözleşmesini ben yaptım. Hoca ‘ne yazarsanız yazın kabul ederim’ dedi. Ondan önce ve sonra ki hocalardan daha az para aldı. Bizden aldığı paranın 2 katını yurt dışından veren takımlar oldu. Ama hoca Trabzonspor’u bırakmadı. Şenol Güneş hakkında bu sözleri söylemek haksızlıktır. Bu yalanları söylemek ayıptır…”

Hacisalihoğlu son olarak şunları söyledi: “Şenol Hoca, Umut Bulut satılmasın diye direndi. Ama Başkan, Umut’u hocanın haberi olmadan sattı. Sonra Umut’un yerini doldurabilmek için 5 katı para harcadılar…”

HaberTS Özel-Emre VURAL