En gözde oyuncusunu Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, canlı yayında Burak Yılmaz'la ilgili sorulan soruya çok kızdı.

Beyaz TV'deki Beyaz Futbop programına telefonla bağlanan Şener, Burak'la ilgili soruya önce cevap vermek istemediğini söyledi, sonra ise kızgınlığını dile getirdi.

"BANA BURAK'I SORMAYIN"

'Söyleyeceğimi söyledim' diyen Sadri Şener kendisine Burak sorusunun sorulmasından rahatsız olduğunu ifade ederek "Bana Burak sorusunu sormayın. Ben Burak'la ilgili söyleyeceğim her şeyi söyledim ve uzatmak istemiyorum." dedi.

Sunucu Öztürk'un şike süreci için soru sorarken  kullandığı “Trabzonspor geçen yıl şampiyon olsaydı” cümlesinden sonra, sunucunun sözünü kesen  başkan Şenersunucu Öztürk'e  ”Biz şampiyon olduk. Öyle değil mi?”şeklinde bir soru yöneltti.

 

Başkan Şener ardından da sunucu Ertürk Öztürk’” Hadi bakalım vicdanın ne diyor Trabzonspor şampiyon değil mi? şeklinde bir soru daha sordu.

Soru karşısında adeta şok yaşayan sunucu Ertürk Öztürk,çareyi  programın daimi konuğu eski hakem Ahmet Çakar’asöz  vermekte buldu.

Bunun üzerine de Ahmet Çakar da “Trabzonspor  şampiyon” dedi.

Çakar'ın  cevabın ardından program sunucusu  Ertürk Öztürk yeniden söz aldı ve başkan Şener'e "Futbol  Federasyonunun kupayı Trabzonspor’a vermediğini" söyledi

Başkan Sadri Şener'de  bu soru üzerine   “Kardeşim onu da TFF  gasp etmiş. Ne yapayım. AİHM bile gideceğiz. Federasyonu her yere şikayet edeceğiz..” dedi.



Sadri Şener Galatasaray'a kızgınlığını tekrar dile getirirken " Hesap döner sap döner gün gelir devran döner " şeklinde sözlerini noktaladı

Editör: TE Bilişim