Açıklamalar karşısında şaşkınlık yaşadığını ve hayrete düştüğünü belirten Hacıosmanoğlu “Cumartesi günü yapılan Trabzonspor Mali Genel Kurulu’nda, başkanın ve yönetim kurulunun yaptığı yanlışları dile getirip, bu yanlışlardan ders alınmasını istemiştik. Kulübümüzün manevi şahsiyetini korumasını beklediğimiz ve kongrede çıkıp eleştirilerimize yanıt verme cesareti bile bulamayan Sayın Sadri Şener’in kendini düzelteceğini düşünürken bu tür bir açıklama da bulunması bizi derin bir üzüntüye itti. Trabzonspor Mali Genel Kurulu’nda ibra sorunu yaşadığı aşikarken, biz Trabzonsporumuza zarar vermemek düşüncesiyle, Genel Kurul’a bu tür bir davranışa hakkımız olmadığını söyleyerek, kulübümüze mali yönden geçici olarak destek vermişken, bu tür açıklamaların yapılması ancak Sayın Sadri Şener’e yakışırdı” dedi.

Hacıosmanoğlu, Şener’in açıklamalarının her zamanki gibi kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu vurgulayarak “Gelinen noktada anlıyoruz ki Sayın Sadri Şener’in yanlışlara devam etme arzu sürüyor. Gerçekte yapması gerekenleri bugüne kadar yapmadığı gibi, bundan sonra da yapmayacağı açıkça görülüyor. Oysa ki bizim en başından beri söylemlerimiz şike soruşturması sürecinde yaptığı yanlışları gerçek boyutuyla ortaya koymak ve Trabzonsporluları aydınlatmaktı. Yaşanılan bu talihsiz süreçte Sadri Şener’in, kadim dostu Aziz Yıldırım’ı ve onun başkanı olduğu Fenerbahçe’yi kurtarmak için nasıl mücadele ettiğini, sistematik olarak yürütülen bu operasyonun bir parçası olduğunu biz dün gibi aklımızda tutuyoruz. 6222 sayılı şike yasasının değişmesine imza koyarak Fenerbahçe’nin Şampiyonluğunu tescilleyenin kendisi olduğunu unutan Sayın Sadri Şener bilmeli ki şahsım ve bütün Trabzon sevdalıları asla unutmayacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde her zaman Fenerbahçe veAziz Yıldırım’dan yana tavır alacak yönetim kurullarının oluşumuna katkı sağlayanın da Sadri Şener olduğu asla unutulmayacaktır. Trabzonsporumuza maddi ve manevi anlamda büyük itibar kaybettiren Sadri Şener’e, bundan sonraki dönemde kulübümüzün geleceğini dizayn etme ehliyetinin ve yetkisinin olmadığını hatırlatmayı kendime görev kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

“Sayın Sadri Şener’e sadece konuşmakla olmadığını hatırlatmak isterim” diyen Hacıosmanoğlu “ Sürekli olarak kendi içinde kavga ederek Trabzonspor’u yönetmeye çalışan Sadri Şener ve çalışma arkadaşlarını, hareket eden, kendi çıkarları için mücadele etmeyip, Trabzonspor için varını yoğunu ortaya koyacak bir yönetim seçilebilmesi için, biraz cesaretli davranarak, Trabzonspor sevdalıları karşısında hesaplaşacağımız seçimli genel kurul kararı almaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim