Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın yerine kadroya katmak istediği ancak Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibine transfer olan Senegalli oyuncu Dame N'Doye'nin performansı büyülemeye devam ediyor.

Rusya Premier Lig'de çıktığı 12 karşılaşmada 7 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren 27 yaşındaki futbolcu, kalitesini gözler önüne serdi. Bordo-mavili ekibin transferi için büyük uğraş verdiği Dame N'Doye 'büyük bir pişmanlık' oldu.
 
Ligde beklenen sonuçları alamayan Lokomotiv Moskova'da Felipe Caicedo ile iyi bir ikili olan Senegalli, attığı gollerle takımına tam 11 puan kazandırdı. Son olarak Krasnodar ile sahasında oynadığı maçı 3-2 kazanan Moskova ekibinde ilk 20 dakikaya 2 gol birden sığdıran yetenekli futbolcu şimdiden Avrupa devlerine göz kırpmaya başladı.
 
Karadeniz ekibinin N'Doye'nin alternatifi olarak renklerine başladığı Mark Janko ise 11 karşılaşmada yalnızca 1 kez fileleri havalandırabildi. 530 dakikada yalnızca 1 gol atan Avusturyalı, Trabzonspor formasıyla oynadığı 9 maçtaki suskunluğunu Orduspor karşısında bozmuştu.
 
2.5 MİLYONLUK FARK...
Dame N'Doye için 5 milyon euroluk rakam ödeyen Lokomotiv Moskova, transferi gerçekleştirmeyi başarmıştı. Burak Yılmaz'dan 5 milyon euroluk bir rakamı kasasına koyan Trabzonspor, Marc Janko için Porto'ya 2.5 milyon euro ödemişti. 
 
Yüksek maliyet sebebiyle rotasını Portekiz'e kıran Başkan Sadri Şener'in, N'Doye ile verdiği poz sık sık gündeme geliyor.
Editör: TE Bilişim