Protokolden çıkmakta ısrar ettiği için suçlanan Hacıosmanoğlu'na destek veren Şener, şöyle konuştu: "Ben uzun yıllar bilinen sebeplerden dolayı Şükrü Şaracoğlu'na gitmeme kararı almıştım. Ama eğer ben de o maça başkan olarak gitmiş olsaydım kesinlikle protokolden girip, protokolden çıkardım. Çünkü başkanlar başka bir yerden içeri girip, çıkmazlar. Yerleri bellidir.

"BİZİM STADA BAŞKA YERDEN Mİ GİRİYORLAR"

Onlar Trabzon'a geldiklerinde başka bir yerden mi Avni Aker'e giriş çıkış yapıyorlar? Orada kesinlikle bir emniyet zaafiyeti vardır. Önlem alınması gerekiyordu. İbrahim başkanın ve yönetiminin bu anlamda yaptığı hareket doğrudur. Sonuçta misafirsiniz. Ev sahibi yetkilileri size saygı göstermek zorundadır ve önlem almalıdır. Tüm engellemeleri de ortadan kaldırmalıydılar."

"KUPA İÇİN DAHA NEYİ BEKLİYORLAR!"

Kupa işinde artık sona doğru gelindiğini de belirten Sadri Şener, "Bu konuda karar vermedik mahkeme kalmadığına göre; artık TFF ve kurulları mutlaka gereğini yapmak zorundadır. Türk futboluna yeni dayatmalar yapılmasına izin vermemek lazım. Kupa Trabzonspor'a yani asıl sahibine iade edilmelidir. Ne bekleniyor ki daha! Bunu da anlamış değilim. Verin artık Trabzonspor'un kupasını. Bu iş uzadıkça Türk futbolu daha da büyük zararlar görüyor. Gereği yapılsın" diye konuştu.