Bordo mavililerde eski başkan Sadri Şener ve yönetiminin yaptığı yanlış yabancı transferleri kulübü oldukça ekonomik bir zarara uğratıyor. Kaliteye bakışmadan ve ucuz diye alınan oyuncular ise sözleşmeleri bedava feshediliyor.

ZARAR ÇOK BÜYÜDÜ

Trabzonspor'da eski Başkan Sadri Şener ve yönetiminin yabancı transferli konusunda kulübüe verdiği zarar her geçen transfer döneminde daha da büyüyor. Kalitesine ve kariyerine bakmadan ucuz diye alınan bir çok oyuncu her transfer döneminde takımdan ya alacaklarına karşılık yollanıyor yada yabancı kontenjanı açmak için sözleşmesi fesediliyor. Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener ve ekibinin kulübe yabancı oyuncular bakımından en az 50 milyon lira zarara uğrattığı ifade ediliyor.

PARAYLA AL BEDAVA YOLLA

Trabzonspor son olarak Başkan Sadri Şener döneminde Stabek kulübünden 3.6 milyon Euro'ya alınan Alanzinho'nun da sözleşmesini karşılıklı olarak feshedilerek büyük zarara uğradı. Daha önce de Bordo-Mavililer; Brozek kardeşler, Vittek, Sapara, saka olduğu bilinen ve yine de alınan Emerson ve Cech gibi bazı oyuncuları da sözleşmelerini feshetmişti. Trabzonspor'un kadrosunda bulunan Bamba, Adrian, Zokora, Colman ve Henrique de Sadri Şener döneminde transfer edilmişti.
Editör: TE Bilişim