Trabzonspor için adalet yürüyüşüne başlayan Halit Şahin yirmi beş günü geride bıraktı.

2010-11 yılında kazanılan kupanın spor ve siyaset çevreleri tarafından verilmemesi üzerine "Devr-i Adalet" yürüyüşüne Trabzon'dan başlayan Trabzonspor taraftarı Halit Şahin, yirmi altıncı gününde Osmancık yolunda olacak.

TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ EGEMEN ZİYARET ETTİ

Halit Şahin'i bir çok futbol sever yol boyunca yakından takip ederken, kendisiyle hatıra fotoğrafları çektiriyor. Öte yandan Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen'de Ankara yolunda Halit Şahin'i yalnız bırakmadı. Egemen, yol boyunca bir süre kendisine eşlik etti.

KENDİSİNİ DUYGULANDIRAN MESAJ

Sıcağın kendisini oldukça zorladığını ifade eden Şahin, dinlendiği esnada kendisine gönderilen bir resim ile birlikte tekrar harekete geçti. Kendisine o resmin enerji verdiğini sosyal medya paylaşım sitesinden anlatan Halit Şahin, kendisine gelen mesajı takipçileriyle paylaştı. "Çocuklarımızın hayalleri için kendi çocuğunuzun özlemini kenara bırakıp yola koyuldunuz. Adalet için, Trabzonspor için çocuklarımızın hayalleri için yürüyorsunuz ya Allah ayağınıza taş değdirmesin inşallah" notu üzerine 10 km daha bu mesaj ile yürürüm diyen Şahin şimdi Osmancık yolunda..

YOLA ÇIKARKEN NE SÖYLEMİŞTİ

Şahin, yola çıkarken yaptığı açıklamalarda "Hedefinin temiz ve adaletli futbol olduğunu belirten Halit Şahin, "80 günde devri adalet sloganı ile beraber nasip olursa ilk önce İstanbul'a Federasyona ondan sonra da Ankara'ya Cumhurbaşkanımızın yanına gideceğim. Trabzonspor'un bir şike davası olan 3 Temmuz'da startı vererek 61 gün sürecek olan yolculuğuma çıkacağım. Burada amaç temiz ve adaletli futbol diyerek yola çıkıyorum. 61 gün sonra Federasyon Başkanına çayını içmek için ziyarete gitmek istiyorum. Onlarla kupa davamız ile ilgili birşeyler konuşmak istiyorum. Burada önemli olan bunu anlatabilmek. Ben bu kararı 1 ay önce almıştım. İstanbul'dan sonra 19 günlük bir Ankara yolculuğum olacak. 80 güne tamamlamaya çalışacağım. Temiz ve adaleti hepimiz istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

HaberTS ailesi olarak Halit Şahin'in günlük yürüyüş programı ve yolda yaşadığı anlar hakkında sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

Haber Kaynağı: Hasan Yılmaz / HaberTS