Trabzonspor'un genç forveti Şahin Aygüneş'ten samimi açıklamalar

Ailesinin fanatik Trabzonsporlu olduğunu söyleyen Şahin, "Teklif özellikle babamı mutlu etti. Çocukluğumun Hami'leri, Abdullah'ları, Ogün'leri izleyerek geçti. Hayalini kurduğum formaya kavuşmak, taraftarı olduğum takımın futbolcusu olmak inanılmaz bir duygu. Babam bu zamana kadar Trabzonspor'un başarısı için dua ederdi, şimdi benim içinde ediyor" ifadelerini kullandı.

Şahin, en büyük hedefinin düzenli şekilde ilk 11'de forma giymek olduğunu söyleyerek, "Gollerimle asistlerimle takıma katkıda bulunmak istiyorum. Şu an için bundan başka hiçbir hedefim yok. Trabzonspor her sezon Avrupa'da olmayı hak eden bir takım. Bu hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz" dedi.

İlk topla buluşmasında Fenerbahçe'ye gol attı.

Şahin, hayatının dönüm noktalarından birinin Türkiye'de ilk topla buluştuğu Fenerbahçe maçında attığı gol olduğunu belirterek, "Kasımpaşa'ya transfer olduktan sonra Fenerbahçe ile oynanan maçın 80. dakikasında oyuna girip 81. dakikada gol atmıştım. Türkiye'de ilk topla buluşmam golle sonuçlanmıştı. Bunun yanı sıra Kasımpaşa'da geçirdiğim uzun süreli sakatlığın ardından Trabzonspor'a transfer olmam da önemli bir dönüm noktasıydı. Elime çok büyük fırsat geçti, bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım" dedi.

Editör: TE Bilişim