Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Burak hariç tam kadro halinde kampa gidiyoruz. Hiçbir eksiğimiz yok. Trabzon'daki çalışmalar da gayet iyi geçti.

Ayın 22'sine kadar Hollanda'da çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah iyi geçer. Birkaç hazırlık maçı yapacağız. 22'sinde ülkemize döneceğiz" dedi.

Burak Yılmaz'ın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şakar, şunları söyledi:

"Burak'la ilgilenen bazı yabancı kulüpler var. Muhtemelen netleşir diye düşünüyorum. Avrupa'dan bir kulüple görüşmeler var. İsmini vermek istemiyorum ama Lazio harici bir kulüp. Zaten kendisi de yurtdışına gitmek istiyor. Onun için yurtdışı olur diye düşünüyorum. Zaten Burak'da yurtdışında oynayacağını söylemişti. O bakımdan kendisi de yurtdışını tercih edecektir"

LOKOMOTİF MOSKOVA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Asbaşkan Nevzat Şakar'ın bu açıklamalarından kısa bir süre sonra Trabzonspor ile Lokomotif Moskova arasında Burak'ın transferiyle ilgili anlaşma sağlandığı belirtildi. Rus kulübünün Trabzonspor'un 5 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 25 pay isteklerini kabul ettiği, Burak'ın da Rus kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Burak, Lazio ile yıllık 2 milyon 300 bin Euro'ya anlaşmış ve fakat kulüpler anlaşamayınca bu transfer gerçekleşememişti.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar yeni sezon öncesi yapılan transferleri değerlendirdi.

Şakar, yeni sezonda kadrolarına üç tane yerli, kaliteli, genç oyuncu kattıklarını ifade ederek, "Sol Bamba'yı aldık. Şu anda çalışmalarımız yeni başladı ama ben 4 oyuncudan da çok iyi şeyler bekliyorum. Ümid ediyorum bizi mahcup etmezler. Yaşları çok genç. İleriye dönük Trabzonspor'a gelecekte büyük hizmetedecekler. Trabzonspor'un yükünü kaldıracak oyuncular olduklarını düşünüyorum" dedi.