Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, isminin Trabzonspor ile anılmasının sorulması üzerine, “Ben Trabzonspor’un başını öne eğdirmedim. Sivasspor ile sezon sonunda sözleşmem sona eriyor. Şu an kimseyle görüşmedim ama burada güzel günler geçirdim” diye konuştu.

SAMET AYBABA: “KAZANMAYI BİLDİK”

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise yaptığı açıklamada aiz pozisyon bulduklarını ancak kazanmayı bildiklerini belirterek, “Böyle bireysel yetenekli oyuncuları olan takımlara karşı disiplinli savunma yapacaksınız. Bugün alan daralttık, ikili, üçlü sıkıştırmalar yaptık. Duran toplarda çok etkili bir Trabzonspor vardı, onlara önlem almaya çalıştık. Futbolun içerisindeki her şeyi çok doğru yaptık. Arkadaşlarımız çok iyi mücadele ettiler, çok akıllı hücumlar yaptılar. Tabiki rakip pozisyona girecek, rakip Trabzonspor. Onlar da pozisyona girdiler. Biz daha az pozisyona girdik ama kazanmayı bildik. Oyuncularımı kutluyorum. Kalan 4 maçımızda da aynı disiplinde hazırlanıp sezonu en iyi şekilde, futbol keyfini içinde yaşayarak bitirmek istiyoruz” dedi.

“GELECEKLE İLGİLİ SEZON SONU KARAR VERECEĞİM”

Aybaba, bir basın mensubunun ‘Trabzonspor ile de adınız anılıyor, sezon sonunda farklı bir takımı çalıştırmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ilişkin, “Mukavelem bitiyor. Oturup yönetimle konuşacağız ve bir karar çıkacak. Ona göre hareket edeceğiz. Şu ana kadar hiçbir kulüple hiçbir temasım olmadı. Kendi kulübümle mukavelem bitiyor. Neyi iyi yapacağız, bunlar doğrultusunda karar vereceğiz. İnsanların beni istemesi inanılmaz mutlu ediyor. Biraz geç kaldık. Çok olumsuz günlerde doğru şeyler yaptık. Trabzonspor’un başını öne eğdirmedik, başarılar elde ettik. Gittikten sonra bazı şeyler gelişiyor, değişiyor. Çalışırsınız, çalışmazsınız ama ismimin anılması beni mutlu ediyor. Bundan daha keyif verici bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Aybaba, ‘tercihiniz Sivasspor lehine olur mu?’ şeklindeki soruya ise, “Böyle bir şey, böyle bir tercihim şimdi yok” yanıtını verdi.