Ekinci: Şampiyon Trabzonspor'dur

Efsane isim, Trabzonspor camiasının yönetimden yerel basına her hattıyla sürdürdüğü psikolojik harekata adeta kendi sözleriyle destek verdi. Ekinci, “İnsanlar neden idrak edemiyor anlamıyorum. 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur. Mahkeme de bunu ispat etmiştir. TFF’nin yapması gereken, derhal kupamızı vermektir. O sezon hem gönüllerin hem de ligin şampiyonu olduk.Madem şampiyon değiliz, neden Şampiyonlar Ligi’ne gittik? 7. şampiyonluğumuzu 2011’de aldığımıza göre sıra 8. kupada. F.Bahçe derbisinde gözlerim doldu. Çok iyi oynadık ama bir o kadar da şanssızdık. Kaçan goller yüreğimi hoplattı. Tarihi fark atabilirdik ama olmadı.“ dedi.

‘Trabzon Benim Herşeyim’

“Ancak ben bu sezondan umutluyum. Aynı ciddiyet korunursa, 8. şampiyonluk da gelebilir” diye konuştu. Diğer yandan bordo-mavili delegelerin, Onursal Başkan olması için aralık ayındaki Genel Kurul’a önerge sunmaya hazırlandığı Şamil Ekinci bu konuya da değindi. Trabzonspor camiasının tamamına yakın kısmının olumlu baktığı durum için yasa ve tüzük gibi tüm hukuksal boyutlar uygun olduğunu belirten efsane isim, “Onursal Başkan olmak büyük bir şereftir. Malumunuz, rahatsızlığımdan ötürü Bodrum’da yaşıyorum. Delegelerin bu yöndeki hazırlığından haberdar değilim ama bu durumdan büyük onur duyarım.
Trabzonspor benim için her şey demektir. Şimdi dahi hiçbir maçını asla kaçırmam. Son nefesimizi verene kadar Trabzonspor’un adı bile kalbimizi titretecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim