Hacıosmanoğlu altyapının başına Türk futboluna bir çok değerli futbolcu kazandıran Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüpoğlu’nu getirmeyi planlıyor. Hacıosmanoğlu'nun, bir çok turnuvada tarihi başarılar kazanan Eyüpoğlu'ndan gelecek adına önemli başarılar beklediği öğrenildi.

Yaptığı basın toplantısıyla Teknik direktör Tolunay Kafkas'la çalışmayacağını ve Mustafa Akçay'ı takımın başına getireceğini açıklayan Hacıosmanoğlu, altyapıda görev yapan Özkan Sümer'in yerine Ömer Eyüpoğlu'nu getiriyor.

Hacıosmanoğlu altyapının başına Türk futboluna bir çok değerli futbolcu kazandıran Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüpoğlu’nu getireceğini açıkladı.

ŞAMPİYON MÜDÜR ÖMER EYÜBOĞLU

Kongrede delegelere, "Alt yapının başına Ömer Eyüboğlu'nu getireceğim" diye söz veren Başkan Hacıosmanoğlu, bu projesini hemen hayata geçireceği bildirildi. Ömer Eyüboğlu, 1995 yılından itibaren Trabzon Fen Lisesi'nde müdürlük görevini yürütüyor. Eski adıyla Trabzon Lisesi olduğu dönemlerde okulda spor faaliyetlerine büyük önem veren Eyüpoğlu döneminde, lise takımı 2 Türkiye Şampiyonluğu ve 2002 yılında Çin'de düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında Dünya 1'inciliği, 2003 yılında da İran'da düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda Dünya 2'ncisi olmuştu.


Konuyla alakalı eski haberimiz


Editör: TE Bilişim