Taraftarlar yaptıkları ortak açıklama şöyle;  

Kamuoyuna 

Kardeş takımımız Trabzonspor’un sanal ortamdaki sesi Tayfa oluşumunun şike sürecinde  Şanlı Trabzonspor’un hakkını arama adına sanal alemde mizahi şekilde yapmış oldukları içersinde hiçbir suç ve suç  unsurlarının barınmadığı yayınlardan ötürü  Fenerbahçeli olan  eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın dava açmış olduğunu hayretler içinde öğrenmiş bulunmaktayız.

Tayfa müdavimi kardeşlerimizin demokratik platformlarda haklarını aramalarını normal , Sayın Aydınlar  tarafından açılmış olan davayı da anormal olarak karşıladığımız kamuoyu tarafından bilinmelidir. Trabzonspor'un şampiyonluğunun elinden alınması ve kulübün kasasına girecek paralarla birlikte kadrosunda yer alan en değerli futbolcularının birer birer İstanbul takımlarına gitmesine neden olmuştur. Trabzonspor'un maddi ve sportif anlamda büyük bir zarar uğratıldığı aşikardır. Tabi ki bunun sorumlularından biri de şike sürecini istenilen şekilde yürüten ve Tayfa oluşumuna dava açan Mehmet Ali Aydınlardır.

Tayfa'ya açılan davanın Mehmet Ali Aydınlar tarafından, Anadolu’nun en büyük kulübü Trabzonspor camiasına  karşı başlatılmış olan bir savaş olarak algılamakta ve bu savaşın içerisinde başta Tayfa olmak üzere Trabzonspor camiasının yanında olduğumuzu belirtiriz. Geçmişte olduğu gibi bugün de TAYFA ve Trabzonspor ile  beraberiz, elimizden gelen her desteği vermeye hazırız..


Hür ve Hesapsız Şanlıurfasporlular 
Şanlıurfaspor Taraftar Platformu 
Sarı Fırtına| urfaslan Şanlıurfaspor Taraftar Oluşumu 
Sarı Şimşekler 

HABERTS.COM
olarak Şanlıurfasporlu kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilir verdiğimiz mücadele de desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.