2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden Slovakya,gruptaki ikinci maçında Liechtenstein'ı konuk etti, Litvanya deplasmanında takımına puanı getiren Sapara, yine golünü kaydetti.
 
Slovakya [2 - 0] Liechtenstein 
36' [1 - 0] M. Sapara 
78' [2 - 0] M. Jakubko 

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden Slovakya, gruptaki ikinci maçında Liechtenstein'ı konuk etti. 

Litvanya deplasmanında olduğu gibi Fenerbahçe forması giyen Stoch ile Trabzonspor'da oynayan Sapara mücadeleye 11'de başlarken, Trabzonsporlu Cech ise yedekler arasında yer aldı. 

Litvanya deplasmanında attığı golle takımına puanı getiren Sapara, Liechtenstein karşısında da sahne aldı ve 36. dakikada attığı golle takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Slovakya, 78'te rahatladı. Stoch'un asistinde topu ağlara yollayan M. Jakubko farkı 2'ye çıkardı. 

Kalan sürede skoru koruyan Slovakya; Sapara ile Stoch'un 90 dakika sahada kaldığı, Cech'in oyuna dahil olmadığı mücadeleyi 2-0 kazandı. Slovakya, gruptaki ilk galibiyetini alırken, iki maç sonunda puanını 4'e çıkardı. 2 maçta 10 gol yiyen Liechtenstein ise puansız kaldı.
Editör: TE Bilişim