Geçtiğimiz hafta, “4 futbolcu ile anlaşma sağlandı. 1 tanesini kadroya katacağız. Şunu söylemek istiyorum bu isim Trabzonspor taraftarını çok mutlu edecek” şeklinde yaptığı açıklama ile Trabzonspor taraftarını umutlandıran Sebahattin Çakıroğlu, beklenen transferin gerçekleşmemesinin ardından HaberTS.com’a konuştu.

BİZE SÖZÜMÜZÜ TUTTURMADILAR


Çakıroğlu,” Aldığım bilgiler üzerine söz verdim. Bize sözümüzü tutturmadılar. Biliyorsunuz ben transfer komitesinde değilim ama 2,3 gün arkadaşlarımla beraber gece gündüz çalıştım. Çok güzel çalışmalar yaptık ve bunun sonucunda 4 tane yıldız isimle anlaştık. “4 futbolcu ile anlaştık,1 tanesini Trabzonspor’a kazandıracağız” şeklinde yaptığım açıklama konusuna gelince, Kadirga TV’de yayına çıkacağım gün, Transfer komitesinde yer alan Ali Uzunay ile beraberdik. Hatta kendisiyle beraber kanala gittik. Bana,” bir tanesini garanti alırız. Söyle herkes rahatlasın” dedi. Bende bunun üzerine bu açıklamayı yaptım. Benim bahsettiğim 4 ismin içerisinde Alexander Bourceanu yoktu. Fakat kendisinin çok iyi bir futbolcu olduğunu sonradan öğrendim. İnşallah yapılan transferler takıma katkı sağlar. Son 3 gün transferler konusunda bende hiç bilgi alamadım. Ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum. Sadece Ali Uzunay’ın da transferin son gününe kadar çok çalıştığını biliyorum. Kendisi maça bile gitmedi ve son ana kadar transferi sonuçlandırmak için uğraştı. “ Dedi.

DEMBA BA İÇİN ÇOK ISRAR ETTİM

Eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, gönlünde yatan transferi de açıkladı. Çakıroğlu,” Benim gönlümde Demba ba vardı. Bunun için de çok uğraştım ama olmadı. Yaklaşık iki aydır bu transferin olmasını istiyordum. Bu konuda ciddi anlamda destek verdim. Tekliflerde yapıldı ama olmadı. Sonuçta ben sadece bir yöneticiyim, transfer komitesinde de değilim. Transfer konusunda elimden fazla bir şey gelmiyordu. Bana göre, forvet transferinin kampa yetiştirilmesi gerekiyordu. Taraftarın da beklediği forvet transferinin gerçekleşmemesi Trabzonspor’un eksiğidir. Umarım alınan futbolcular hayırlı olur. Benim yönetimdeki pozisyonumu herkes biliyor, bundan sonra her zaman dediğim gibi iyi yaptıkları her şeyin destekçisi olacağım. Gördüğüm yanlışları dile getireceğim.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: HaberTS.com / Ali Çil