UEFA Avrupa Ligi'nde grubundaki son maçını yarın deplasmanda Legia Varşova takımı ile oynayacak Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, seyircisiz oynamanın kendilerini etkilemeyeceğini söyledi. 

Legia Varşova'nın cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak maçtan önceki son basın toplantısında konuşan Ersun Yanal, Legia'nın oyun disiplinine sahip bir takım olduğuna dikkat çekti

Yarın akşam grup lideri ile oynayacaklarını belirten Yanal, "Sıralama belli olacak. İlk maçta rakibimiz bizi yendi. Milli takımlarında yükselen bir Polonya futbolunu son zamanda seyrediyoruz. Genç ve iyi bir takım ile oynayacağız. Takım oyununu grupta iyi oynayan bir ekip. Yarın liderlik için mücadele edeceğiz. Bunun avantajı ülke puanı, UEFA sıralamasında Türkiye'nin puan sıralamasını yükseltmek istiyoruz." dedi.

Futbolun seyirciyle keyifli olduğunu dile getiren Yanal, "Legia seyircisinin fanatik ve ateşli olduğunu biliyoruz. Ben seyirciyle oynamak taraftarıyım. Sessiz bir gece olacak. Bence ortaya koyacağımız coşku, rakibin coşkusunu baskılamalı. Her şey bize bağlı." dedi.

Avrupa'nın kıymetini bilen oyunculardan kurulu bir takımız. Avrupa'da kendi rekorumuzu egale etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Bordo Mavili ekibin genç oyuncularından Sefa Yılmaz ise toplantıda, "Zor bir maç bizi bekliyor, biz de bunun farkındayız. Ama biz de çok kaliteli ve güçlü bir takıma sahibiz. Üç puan almak için burdayız ve inşallah yarın maçı kazanıp lider olarak gruptan çıkmak istiyoruz." dedi.

Haberin Videosu;

Editör: TE Bilişim