Şener: "Kupayı size verelim diyordu. Herkes temiz, Trabzon suçlu! Demirören koca bir camiayı yok sayamaz. Trabzon çekilsin kalanlar yeter mantığı var kafasında. Şenol hoca da doğru söylemiş: Unutturmaya çalışıyorlar"
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in sözlerini SABAH'a değerlendirdi. Öncelikle başkan Şener ile Orduspor maçını konuştuk: "İlk devre kötü, ikinci yarı iyi bir takım vardı sahada.. Orduspor gibi sezonun diri takımlarından birini yendiğimiz için mutluyum. Daha iyi olmalıyız, daha aktif olmalıyız. Bu yeterli değil."
 
Peki, Şenol Güneş'in Orduspor maçı sonrası yaptığı, "Türkiye üç gündür bir futbolcunun atılmasını konuşuyor. Beni de aynı hakem attı ve ceza aldım, kimse ağzını açmadı. Şike konusunu kapatmaya çalışan bu ülkede ne konuşayım ki. Maçı mı anlatayım" açıklaması için yorumunuz nedir? "Çok doğru konuşmuş hoca.. Ben ne diyeyim şimdi. Şike konusunu ısrarla kapatmak istiyorlar. Mücadele ediyoruz, ediyoruz boşuna.. Neye yarıyor!"
 
ADALET KİMİ BERAAT ETTİRDİ
* Sayın Demirören şike süreci ve F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Hatta "Ben olsam F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne giderdi" dedi. (Akşam saatlerinde böyle bir şey olmadığını açıkladı) Tek suçlu Trabzonspor, diğerleri suçsuz. Aslında ligden çekilelim bu iş bitsin. Kurtulsun herkes! Ne çok baş ağrıtmışız. Yıldırım Demirören bir camiayı yok sayıyor. Sözleri kırıcı ve rencide edici. Şampiyonlar Ligi'ne F.Bahçe gidebilirmiş... Bu ülkede mahkeme kimin için karar verdi, bu ülkede hukuk, adalet ne karar verdi? Biz mi suçluyuz yani... F.Bahçe beraat etti, Trabzon da suçlu öyle mi? Yıldırım Bey istiyor ki her şey süt liman olsun kimse konuşmasın.. Ne güzel. Sıkıntı yok dert yok, futbol güzel.. Ben futbola zarar veriyormuşum... Ben veriyorum Aziz Yıldırım vermiyor öyle mi? O zaman bizim o mahkemelerin verdiği kararlar hikaye demek ki. Kupa için söz vermişti bize."
 
AYIP İNSAN 30-40 DER!
* Sayın Demirören, UEFA'daki dosyaya da dikkat çekti. Ve "Yüzde bir de olsa ceza riski var. Fakat bizim kararımız kesin. Tahkim Kurulu kararının geri dönüşü yok" dedi.
"Ayıp insan bari yüzde 30-40 filan der. Yüzde bir.. Komik.. Çok açık bizi istemiyorlar. Başkan zaten ben güçlüden yanayım diyor. Açık ve net.
* Görüşüyormuşsunuz sürekli?
Hayır görüşmüyoruz. Çok nadir..
* CAS süreci ne oldu?
Levent (Bıçakcı) ile bugün yarın görüşeceğim. Bir yol haritasını büyük ölçüde belirledik.
Editör: TE Bilişim