Trabzon’un federasyon cephesinde izleyeceği yolun detayları şekilleniyor. Hukukçular yoğun şekilde çalışırken, Başkan Şener de Haziran ayını bekliyor.

Son PFDK kararlarından sonra her platformda eleştirilerde bulunan, seçim sürecinde desteklediği Yıldırım
Demirören yönetimiyle köprüleri atan Bordo-Mavililer’in başkanı Sadri Şener’in bundan sonra izleyeceği yol haritası da şekillenmeye başladı. Bir yandan Trabzonlu hukukçular konunun detayları ve diğer örnekleri
üzerine çalışmalarını yoğunlaştırırken, asıl somut gelişmelerin ise Haziran ayında yaşanması bekleniyor. Gelecek ay yapılacak olan Kulüpler Birliği toplantısına bizzat katılacak Başkan Şener’in son sözlerini burada söyleyeceği, federasyona dair beklentilerini anlatacağı ve diğer kulüplerin fikirlerini alacağı bildirildi.

‘Adaletin peşindeyiz’
Federasyon için, “Benim artık Türkiye Futbol Federasyonu ile bağlarım kopmuştur” ifadesini kullanan Karadeniz ekibinin patronunun en önemli girişimini ise UEFA’da hayata geçireceği bildirildi. Yakın çevresiyle bu konuları konuşan Başkan Sadri Şener’in, “Ben futbolfederasyonumuzu şikayet etmeyi hiç istemem. Ancak artık bize
başka bir şans bırakmadılar. Dilimiz döndüğünce derdimizianlatacağız. Amacımız kimsenin ne hapis yatması ne de kulüplerin küme düşmesi. Bunlardan mutluluk duyacak değiliz. Sadece adaletin sağlanmasının peşindeyiz”
ifadelerini kullandığı öğrenildi.