Fenerbahçe’yi kazandırmak için uğraşan hakemler Trabzon’u ise bitirmeye çalışması isyan ettirdi. Güneş, “Bizi yakan hakemler ödüllendiriliyorsa, ne konuşulur ki” dedi

Trabzon’da Kayseri maçında gizli tehlike açıkca görülmesi, isyan ettirdi. Bordo-Mavililer’in bir çok maçta inanılmaz hatalar ile puanlar kaybedilmesinin ardından Kayserispor maçında hakem Hüseyin Sabancı penaltıyı vermemesi ve puan kaybedilmesi için adeta rakibin 12.adamı gibi çalışması TFF’nin Trabzon’a karşı savaşının sahada açıkca yaşandığını gösteriyor.

FENER KORUNUYOR

Kayseri maçında Caner’in atılmasını günlerce manşetleri süslenmesi, İstanbul B.B. maçında Gökhan Gönül’ün bariz şekilde hakeme küfürüne rağmen atılmayıp F.Bahçe’nin kazanması için çalışılmasıyla adeta ‘Fener’in korunmasını’ sağlanıyor. Buna karşın Trabzonspor’un kaybetmesini sağlayan hakemlerin ödüllendirilip, G.Birliği maçında kazanılınca Kuddusi Müftüoğlu’nu ceza aldırmasının sağlanması sahada da kazanmak için daha güçlü olmak zorunda olduğumuz gerçeğini ortaya koydu.

BU BİR OPERASYON

Bursa maçında verilmeyen gol ve bir çok maçta buna benzer hatalar sonrası Kayseri maçında hakemin inanılmaz aleyhte hataları nedeniyle Trabzonspor’u bitirme operasyonunun sergilendiğinin açıkca gösterilmesi camianın ayağa kalkması gerektiğini ortaya koyuyor. İşte bu tablo karşısında Teknik Patron Şenol Güneş adeta isyan ederken, “Sezonun en iyi futbolunu oynuyoruz. Buna karşın hakem kazanmamamız için her şeyi yapıyor. Bu tablo için artık ne söylenebilir ki” dedi.

BUNLARI DA GÖRELİM

“Her zaman hatayı kendimizde aradık. Ama bize karşı yapılanlar artık bardağı taşıran noktaya ulaştı” diyen Güneş, “Bize karşı hata yapan hakemler ödüllendirilirken, biz kazanınca hakem ceza aldırılıyor. Bu açıkca psikolojik baskıdır. Kayseri maçının hakemi elinden geleni yapıyor maç berabere bitsin diye. Hakemde yaptığı hataları biliyor. Böyle bir şekilde sahada savaşıyoruz. Özeleştirimizi hep yapıyoruz ama bize karşı bu yaklaşımı herkes görmeli. Böyle bir futbol dünyası içinde artık neyi konuşmak gerekiyor bilemiyorum” diyerek tehlikeye parmak bastı.

Editör: TE Bilişim