Şenol Güneş, hafta içinde bazı isimlerle yolların ayrılabileceğini dile getirdi

HERKESE ŞANS VERDİK
Almanya kampı sonrasında çalışmalarını değerlendiren teknik direktör Şenol Güneş, takımın genel durumunun iyi olduğunu söyledi.

Henüz kafasındaki kadronun tam olarak oluşmadığını belirten Güneş, "Önümüzde biraz daha süre var. Eksiklerimizi düzeltmeye çalıştık ve buna devam edeceğiz. Kampta herkese şans vermeye çalıştık" diye konuştu.

YABANCILAR FAZLA
Takımın pas yüzdesini artırmaya çalıştıklarını vurgulayan Güneş, "Kadro kalitemizi üst seviyede tutmayı amaçladık. Bir-iki transfer daha yapılması gündemde. Bazı arkadaşlarla da yollarımızı ayırabiliriz. Bunun için gelişmeleri bekliyoruz. Özellikle yabancı oyuncumuz fazla. Orada bir sıkıntı var" ifadesini kullandı.

GÜNEŞ TAKIMA YOĞULAŞSA
Öğrencileri üzerindeki otoritesi, ‘öğretmen’ kimliğinden gelen babacan tavrı yadsınamaz. Ancak ‘kaybettim’ dediği enerjisini sanki fazla alana dağıtıyor ve o sorun bundan kaynaklanıyor. Çevresinde çok sayıda profesyoneli varken, idman sahasının ölçümüyle, takım otobüsünün durumuyla, medya-taraftar tribünlerinin şekillenmesiyle sanki o uğraşmamalı. Sadece takıma konsantre olsa belki enerjisi de artar.
Editör: TE Bilişim