Şener, “Futbolcular resmen yürüyordu. Çok isteksizdiler. Zerre kadar hırs göremedim. Bu oyunla zaten hiçbir takımı yenemeyiz” diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Futbolcular resmen yürüyordu. Çok isteksizdiler. Zerre kadar hırs göremedim. Bu oyunla zaten hiçbir takımı yenemeyiz” diye konuştu. Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener, Avni Aker’deki Bursaspor yenilgisinin ardından AMK’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük hayal kırıklığına uğradığını belirten Şener, “Maç başladığı zaman kaybedeceğimizi anladım. Bu futbolla değil Bursaspor’u, hiçbir takımı yenemezsiniz. Futbolcularda zerre kadar mücadele, istek ve hırs yoktu. Ruh gibiydiler. Resmen yürüyorlardı. Neden böyle olduğunu anlayamadım. Bireysel olarak baktığımız zaman futbolcuların her biri marka. Acaba mutsuzlar mı bakacağız” diye konuştu.
 
‘HOCA İLE GÖRÜŞECEĞİM’
 
Kötü gidişattan ötürü teknik direktör Şenol Güneş’le de görüşeceğini belirten Başkan Sadri Şener, “Hocamız, elindeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Onunla ilgili bir problem yok. Fakat ortada olumsuz bir tablo var. Puan durumunda epey geriledik. Hocamız ile Bursaspor maçından önce konuşmuştuk. Sağlığımı sorup geçmiş olsun diledi. Bunun haricinde teknik konularla alakalı konuşmadık. Ancak gidişat iyi olmadığı için en kısa zamanda yeniden bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.
 
‘HELE BİR AYAĞA KALKAYIM’
 
Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Şener, “Çok önemli puanlar kaybettik ama her şey bitmedi. Lig çok uzun ve bu derenin altından daha çok suyun akacağına inanıyorum. Arkadaşlarımız takımın hiçbir sorun yaşamaması için gece gündüz çalışıyor. Fakat sahada istenen mücadeleyi göremiyoruz. Bunun nedenini, ben de iyice derine inip araştıracağım. Ayağım düzeldikten sonra derhal olaya müdahale edeceğim. İnşallah Antalya maçına kadar ayağa kalkabilirim. Trabzonspor forması giyen futbolcunun ruhsuz olmaya hakkı yok” dedi.

Editör: TE Bilişim