"Hüseyin Göçek İle İlk Defa Kazandık"

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’ndaki ikinci maçında Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanan mücadelede düdük çalan Hüseyin Göcek 2 penaltı, 2 kırmızı kart kararı verdi.

Trabzonspor maçın 12. dakikasında Adrian'ın şık golüyle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına yine aynı skorla önde girmeyi başardı. Çok hızlı başlayan ikinci yarının başında Olcan'a yapılan hareketten doğan penaltıyı Sapara kaleci Ndjock'a nişanladı.

Kaçan penaltıdan 4 dakikada sonra MP Antalyaspor Isaac'in kafa golüyle skora dengeyi getirdi. 64. dakikada ise Olcan bir kez daha ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve bu kez penaltıyı Adrian gole çevirerek takımını 2-1 öne geçirdi. Oyuna sonradan Alanzinho'nun yerine dahil olan 89. dakikada skoru 3-1'e getirirken, Antalyasporlu Emrah Başsan serbest vuruştan attığı golle maçın skorunu tayin etti. 2-3

Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş,
“Bunların hepsi futbolun içinde var. Maçın başında 10 kişi kalabilirlerdi. Sahanın bu şartlarda iyi olması çok sevindirici. Zemin kayıyordu Futbol oynamaya müsaitti. Futbolcular sakin ve akıllı oynamaya çalıştılar. Sahanın içinde konuştular. Bu sahaya rağmen iyi pas yaptılar. Belli bölümlerde hata yaptık Bizim için beklenmeyen goller yedik. Daha da atabilirdik. Olumlu bir durumda çıkıyoruz. Bu maç bizim için çok önemliydi. İkinci maçı alarak avantaj yakalamaya çalıştık. Bütün oyuncularımız kafa olarak hazır olunca iyi işler yapıyoruz. Bölüm bölüm eksiklerimiz oldu. İlk penaltı gol olsaydı kopacak oyunu kopartamadık.

Kart olarak tabi hakemi sorgulamak için söylemiyorum. Diğer pozisyonlar hepsi tartıılabilir. Elle kesiyor. Belki orda boş bulundu. Hüseyin Göçek’in şansızlığı bütün Antalya Trabzon maçlarını o yönetiyor. İlk defa kazandık onla beraber. Tartışılacak çok pozisyon olabilir. İlk sarı ağır mı normal mi. İkincicisi sarı kart. İlk pozisyon içinde söyleyebilirim. Diğerleri içni yorum yapmak istemiyorum.

Colman tam hazır değil. Akıllı bir oyuncu. 10 kişi kalmıştık o konuda olumlu. Tempo olarak katılım olarak daha iyisini yapması lazım. Sapara gayet olumlu. Hem Vitek hem de Emre gayet iyiydi. Bütün oyuncular iyiydi. Bütün gayretlerin karşılığını aldık. Oyuncularımız konsantre olduğu zaman bugün oynamayan girmeyen oyuncular da iyiydi.

Bugün oynamayan bugün burda Aykut, Yasin, Paulo, Marek Cech bunlarda oynasalar bunlar kadar oynayacağını düşünüyorum. Mesele bu rekabeti sağlayamamaktı. Şimdi onları tam sağlayacağız.

İdeal 11’i bende bilmiyorum. Oyunculara bağlı. Sürekliliğizi sağlayamıyoruz. Lig maçlarında bu oturur. 3 günde bir maç oynayacağız. Değişiklik olabilir. Oyuncularımız yıprandı. Buna bağlı olarak değişiklik yapabiliriz çünkü 3 gün sonra maç var” dedi. "

Editör: TE Bilişim