Şenol Güneş maç sonunda “Hazırlık dönemi olarak oynadığımız rakibin ciddi bir rakip olması kendi eksiğimizi görmemiz açısından bir avantaj. İlk yarıda pozisyonları atabilirdik. İkinci yarın başıda yediğimiz gol oyunu kopardı. Oyunun tamanına baktığımızda ikinci yarı oyundan kopması bizim için eksikti tabi. Nihayetinde hazırlık maçı. Görüntü olarak 2-0 mağlubiyet iyi bir mağlubiyet değil.

Kaybedilen top sonrası yediğimiz golle eksiklerimiz. İkinci yarı tempomuz düştü. Tamamen avantaj onlara geçti.

Şike sürecinin takımı etkileyip etkilemediği ile ilgili olarak ise Güneş, “Camia ile ilgili bir sorun. Onun etkisi var ama saha ile ilgisi yok. Oyuna baktığımızda iyi işler yaptık. Ama ikinci yarının başında yediğimiz gol oyunu kopardı. Diğer süreç bizim dışımızda gelişen süreç. Sahan içerisinde ki konular değil. Bundan daha iyi oynayacak takımız.

Giray ile ilgili olarak ise Güneş, “Bugün tam sonuç olrak alacağız. Verilen bilgiler olumsuz görünüyor. Uzun süre olamaycak. Sonuçları tam olarak almak istiyoruz. Birkaç yere daha baktırdık. Son sonuçlrı aldıktan sonra karar vereceğiz. Şuan itibari ile zor görünüyor. 6 ay alabilir. Olumsuz bilgiler ne kadar süre içiresinde olur ne olur daha sonra göreceğiz” dedi.