Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, milli maç için verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtip, umut verici açıklamalar yaptı. Avrupa'dan elenmenin ve son Gaziantepspor maçında alınan yenilginin camiada olumsuz bir hava oluşturduğunu belirten usta hoca, "Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak için vargücümüzle çalışacağız" diye konuştu. Sivasspor maçına yeni bir başlangıç olarak baktıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Sorumluluğun bana ait olduğunu daha önce söylemiştim. Başarısız sonuçlar nedeniyle kimseyi suçlamıyorum. Üç maçta alınan 4 puanın başarı olduğu söylenemez. Oyuncularımızın farkındalığını artırarak başarıyı yeniden yakalayabiliriz. Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

YENİ TRANSFERLERİ KULLANACAĞIZ
Takıma yeni katılan oyuncular hakkında da değerlendirmede bulunan Güneş, "Janko'ya Gaziantepspor karşısında kısa süre de olsa şans vermiştik. İyi işler yapabileceğinin sinyallerini verdi. Emerson'u da 1461 maçında oynattık. Bir de ligde görmek gerek. Bu iki oyuncuyu da ilerleyen dönemde daha etkin kullanacağız" ifadesini kullandı. Güneş, son maçlarda kadroya alınmayan Colman ile ilgili olarak ise "Bir sorunumuz yok. Şu an iyi çalışıyor. Oynatabiliriz" şeklinde konuştu.

SiVASSPOR'A YAKIN MARKAJ
Teknik direktör Şenol Güneş, 'dönüm maçı' olarak gördüğü Sivasspor karşılaşması öncesi rakibi mercek altına aldı. Kırmızı-beyazlı takımın ligde oynadığı üç karşılaşmayı yardımcılarıyla birlikte izleyen Güneş'in rakibin eksileri ve artıları hakkında ayrıntılı bir analiz çıkardığı bildirildi.