Trabzonspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon basınıyla tesis binasının önündeki yuvarlak masada bir araya geldi.

SİZİ TAKİP ETMİYORUM

Burada ilginç  konular konuşuldu. Spor, siyaset, medya üçgeninde yapılan konuşmalar sırasında Şenol Güneş, Trabzon’da yerel gazeteler konusunda ilginç tavır sergiledi. Güneş, “Ben sizi yerel gazeteleri takip etmiyorum. Hatta bazen inanılası bile şeyler çıkmadığını duyuyorum” dedi.

BU YAŞTAN SONRA SİYASETE GİRİLİR Mİ?


Siyasete gireceği konusunda yazılan haberler sorulunca Güneş, “Yav kardeşim düz mantık vardır. Trabzon’da düz bir mantığı kimse anlamıyor mu? Biz kaç yaşına geldik. Bu güne kadar futbolun içinde olmuşum bu saatten sonra ne işimiz olur siyasette. Varsa fikrin söylersin. Bu yaştan sonra siyasete girilir mi? Ben girmem” diyerek karşılık verdi.

DİGİTÜRK’E NE DİYECEĞİM?


Digitürk’ün artık müsabakalar öncesi takım antrenörlerine ekranda röportaj yapılacağı ile ilgili sorulan bir soruya da Teknik Direktör Güneş, “Ben bunun için resmi yazı isterim. TFF resmi yazıyla tarafıma bildirecek. Bunu Digitürk istiyor TFF değil. Ayrıca maç öncesi ne diyeceğim? Kadroyu mu sayayım!! Zaten söyledik her şeyi de ne oldu?” şeklinde konuştu.