Şenol Güneş "Ulu Önderimiz Atatürk'ü bir kez daha analım. Bugün 17 askerimiz şehit oldu, bunlar üzücü şeyler. Acı bir günde bir maç yaptık. Puan ve oyun olarak geride olduğumuz dönemde maçın önemi fazlaydı. Kazandık moral kazandık. Önde basmayı düşünmüştük, bunda başarılı olduk. Çok güzel başlangıç oldu. Ama 2-0'dan sonra rakibi zaman zaman ortak ettik. Hazırlık maçı oynar gibi oynadık. Oyuncuları tebrik ediyorum, gelen seyircilere teşekkür ediyorum.

Bizim takım daha oynayacak bir takım. İlk bölümde ve son bölümde iyiydik. Düşündüğümüz anlayışta bir takım oluşturamadık. İyi oyuncularımız geniş kadromuz var ama bunu henüz başaramadık.

Kadronun tam olarak oturduğu söylenemez. İyi oynayan oyuncuyu ben neden keseyim? Adrian kadroda değilken 2 haftadır iyi oynuyor. Oyunculardaki verim dalgalanmaları takımı etkileyebiliyor. Oyuncularımız kötü değil, iyi oyuncular ama zaman zaman dalgalanma oluyor. Oyuncuları saha sonuçları etkiliyor. Yedek kalan oyuncu kötü sonuçlarda ben yine oynayamıyorum diye etkilenebiliyor."
şeklinde konuştu.