Mersin İdmanyurdu karşısında etkisiz bir oyun oynayarak sahadan bir puanla ayrılan Trabzonspor'da teknik patron Şenol Güneş, Lig TV'ye konuştu.

İlk yarı sonuna kadar defansif ve ofansif anlamda sorun yaşadıklarını dile getiren Güneş, "İlk 45 dakikada topu iyi kullanamadık. Rakibin oynamasına mani olamadık. Kora kor boğuşamadık. Rakibe izin verdik. Yavaş bir tempoda oynayarak maç öncesi düşüncelerimizi sahaya yansıtamadık" şeklinde konuştu.

İkinci yarı başında golle birlikte skoru lehine çevirdiklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "1-1'den sonra da galip gelme isteğini göremedim. İçlerinde bu istek var biliyorum; ama sahada göremedik. Beklemediğimiz bir oyundu. Rakip iyi düşündü ve bunu uyguladı. Biz de onlara yardımcı olduk. Geri dönüşlerimizde yaşadığımız problemler oyundan koptuğumuzun göstergesiydi" dedi.

Janko'nun top alamadığına dair eleştirilerine ise, "Hücumda etkili olmayınca top ona da gitmedi. Takımla bütünleşmesi adına iyi bir maç olabilirdi. Takımın olumsuzluğundan etkilenmiş olabilir. Hücuma rakibi hapsetseydik, Janko'nun katkısı daha çok olabilirdi. Yasin dışında pek pozisyon üretemedik. Yüksek toplardan da sonuç alamadık" diyerek görüş belirtti.

Fenerbahçe maçındaki görüntüden uzak bir futbol sergilendiği sorusuna da, "Bugün kazanmamız gerekiyordu. Uygulamada sıkıntı çektik. Futbolcuların isteği sahaya yansımayınca olmuyor. 7-8 ismi değiştirmem gerekirdi. Maçı yaşayamadılar" diyerek konuşmasını noktaladı.
Editör: TE Bilişim