Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, İstanbul Esenler'de kendi adını taşıyan kütüphanenin açılış törenine katıldı. Açılıştan önce öğrencilerle söyleşi yapan Şenol Güneş, okumanın değer ve önemine dikkat çekti.

Esenler Endüstri Meslek Lisesi'ndeki kütüphanenin açılışını yapan Şenol Güneş'e öğrenciler büyük ilgi gösterdi.Güneş, Böyle anlamlı bir açılışta bulunmaktan ve bir eğitimci olarak kütüphaneye adının verilmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

BURAK YILMAZ İLE İLGİLİ KONUŞTU


Burak’ın Trabzonspor’da oynarken taraftarların onu çok sahiplendiğini belirten Güneş, "Burak’ın takımımızdan ayrılması, yönetimimizin ve futbolcunun ayrı görüşlerde olması sonucu ortaya çıktı. Karşılıklı beklentiler farklıydı. Bu her kulüpte olabilir. Olumsuz bir tezahüratla oyuncunun oynamasına engel olabilirsiniz ama fiili bir hareketle çirkin bir görüntü yapmak o takıma ve o topluma zarar verir. Bütün seyirciye baktığımız zaman olumsuz bir şey görmüyoruz ama arada birkaç taraftar çıkıp bütün güzelliği değiştirebiliyor” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'e Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından bir plaket sunuldu. Teşekkür plaketini alırken kendisini coşkuyla alkışlayan öğrencilere hitap eden Güneş, "Farklı takımları tutabilirsiniz ama doğru işler yapmanız gerekiyor" mesajını verdi.

Şenol Güneş, daha sonra ismi verilen kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Kütüphaneyi çok beğendiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, daha sonra küçük hayranlarıyla hatıra fotoğraf çektirerek, birçok Trabzonspor taraftarının da formasını imzaladı.